Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سوخت‌های فسیلی به ویژه گاز طبیعی یکی از منابع با ارزش تامین انرژی در کشور محسوب می‌شود که علاوه بر نقش گرمابخش به محیط‌های مختلف، یکی از ارکان توسعه و جهش در تولید نیز به‌شمار می‌آید.

گازرسانی در آذربایجان‌غربی با توجه به موقعیت جغرافیایی خود، هم به لحاظ سردسیر بودن و قرار گرفتن در انتهای خط لوله توزیع گاز کشور و هم با توجه به کوهستانی و صعب‌العبور بودن مسیرها در کنار هزینه بالای اجرای طرحها در این مناطق همواره با چالش‌هایی روبرو بوده است که به همت گازرسانان یکی پس از دیگری رفع شده و شعله‌های امید را با تدبیر خود در خانه‌های مردم فروزان کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی هشت سال گذشته، در نتیجه برنامه های دولت تدبیر و امید و حمایت مسوولان استانی شاهد تحولی شگرف در عرصه گازرسانی در این استان بوده ایم به طوریکه شاخص ها نشان می دهد رشد گازرسانی در این استان بیش از ۳۵ سال نخست بعد از انقلاب بوده است.

امروز لوله های گاز طبیعی همچون رگهایی در کالبد این استان انرژی پاک و پایدار را مانند خون در سرتاسر استان جاری ساخته و گرمی بخش خانه ها و فراهم کننده زیرساخت توسعه آذربایجان غربی شده است.

برخورداری صدها روستا از گاز طبیعی، هدیه دولت برای محرومیت زدایی 

استاندار آذربایجان غربی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: استان ما که هم اینک برخوردار از گاز روستایی شده جزو استانهای کم برخوردار بود که خوشبختانه در این چند سال و با تلاش نیروهای شرکت گاز این منطقه به متوسط کشوری نزدیک شده است.

محمدمهدی شهریاری اضافه کرد: این برخورداری که با تلاش مسوولان استانی و همچنین توجه ویژه اعتباری دولت همراه بوده، زمینه را برای محرومیت زدایی در آذربایجان غربی فراهم کرده است.

برخورداری ۹۲۵ روستا در ۸ سال گذشته از گاز طبییعی 

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان‌غربی نیز با بیان اینکه درصد بهره‌مندی گاز شهری استان تا سال ۱۳۹۲ حدود ۹۵ درصد و روستایی ۲۸ درصد بود، افزود: تا سال ۱۳۹۲ حدود ۳۱۳ روستا از گاز طبیعی برخوردار بودند که تا سال ۱۳۹۶ به ۵۷۵ روستا رسید و اکنون با عملیات جهش‌وار در دولت تدبیر و امید، این میزان به بالای ۷۰ درصد رسیده است که  با بهره برداری از پروژه های در دست اجرا این رقم به بالای ۸۱ درصد می‌رسد.

علیرضا شیخی با اشاره به اینکه ۹۲۵ روستا در هشت سال گذشته از گاز طبیعی برخوردار شده است، گفت: با این روند به زودی میزان روستاهای بهره مند از نعمت گاز در استان به یک هزار و ۲۳۱ روستا می رسد.

وی اضافه کرد: تا پایان سال ۱۳۹۱ تعداد پذیرش اشتراک روستایی، ۷۰ هزار و ۴۳۹ مشترک بود که این رقم با توجه ویژه دولت تا به امروز به در آذربایجان غربی بیش از ۲۱۷ هزار مشترک افزایش یافته است.

وی با اشاره به بهره‌مندی  ۹۹.۶ درصد خانوار شهری آذربایجان غربی از گاز طبیعی، گفت: در بخش گازرسانی شهری هم تحولی بزرگ صورت گرفته و گازرسانی به شهرهای آواجیق، سرو، سیلوانا، میرآباد، زرآباد، نلاس که به دلیل کوهستانی بودن و ویژگی های خاص توپوگرافی و زمین شناسی خاص منطقه از پروژه های سخت گازرسانی کشور محسوب می‌شود از دستاوردهای مهم استان در صنعت گازرسانی است.

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان غربی اظهار داشت: در این هشت سال تعداد شهرهای برخوردار از گاز طبیعی در استان از ۳۵ شهر به ۴۲ شهر افزایش یافته است.

وی در ادامه با بیان اینکه ۵۴۹ هزار پذیرش اشتراک شهری در پایان سال ۱۳۹۱ به ۸۶۰ هزار مشترک شهری تاکنون افزایش یافته است، افزود: تعداد کل مشترکان گاز استان با رشد بیش از ۴۰ درصدی به یک میلیون و ۲۴ هزار مشترک رسیده است.

شیخی با اشاره به اینکه در دولت های یازدهم و دوازدهم ۳۰ ایستگاه cng تزریق گاز شده است، افزود: گازرسانی به ۱۲ شهرک صنعتی از دیگر اقدامات شرکت گاز استان بود که در ۸ سال گذشته انجام گرفت.

مدیرعامل شرکت گاز استان ادامه داد: گازرسانی به صنایع و مصارف عمده از ۴۳۷ عدد در پایان سال ۱۳۹۱ به ۱۱۸۸ عدد تا پایان سال گذشته افزایش یافته است.

۱۳۶ واحد تولیدی صنعتی در آذربایجان غربی از گاز طبیعی برخوردار شده است

مسوول گازرسانی به صنایع و مجتمع‌های مسکونی شرکت گاز آذربایجان‌غربی نیز گفت: ۱۳۶ واحد تولیدی، صنعتی و مصارف عمده استان در سال‌ گذشته از نعمت گازدار برخوردار شدند.

حسن تقوی اظهار کرد: سال گذشته با وجود مشکلات و چالش‌های ناشی از شیوع کرونا و افزایش غیرمتعارف قیمت‌ها که اجرای پروژه‌ها را با مشکل مواجه کرد، به ۱۲۷ واحد تولیدی و صنعتی، یک واحد مجتمع مسکونی، ۳ جایگاه CNG و ۵ مورد از سایر مصارف عمده گازرسانی شد.

وی گفت:  در حال حاضر ۸۳۰ واحد تولیدی و صنعتی، ۱۴۹ مجتمع مسکونی و ۲۳۸ واحد از سایر مصارف عمده در آذربایجان‌غربی از نعمت گاز بهره‌مند هستند.

اشتراک پذیری بیش از ۲۶ هزار انشعاب گاز در آذربایجان غربی

رییس بهره‌برداری شهرستان‌های شرکت گاز آذربایجان غربی نیز از ۲۶ هزار و ۸۷۷ مورد اشتراک‌پذیری جدید در سال ۹۹ در شهرستان‌های استان به جز شهرستان ارومیه خبر داد و افزود: از اشتراک‌پذیری‌های صورت گرفته ۱۵ هزار و ۱۷۵ مورد شهری و ۱۱ هزار و ۷۰۲ مورد نیز روستایی بوده است.

خلیل اکبری همچنین با اشاره به ۱۱ هزار و ۷۲۵ انشعاب نصب شده شهری و روستایی در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی اعلام کرد: از این انشعابات سه هزار و ۲۵۰ مورد شهری و هشت هزار و ۵۱۰ مورد روستایی بوده است.

به گزارش ایرنا، جمع کل شبکه و خط انتقال گاز آذربایجان غربی در پایان سال ۱۳۹۱، هفت هزارو ۱۸۷ کیلومتر بود که با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید این میزان در طول هشت سال گذشته به ۱۵ هزارو ۸۴۰ کیلومتر لوله گذاری رسیده است.

برچسب‌ها شرکت ملی گاز ایران آذربایجان غربی گاز رسانی ارومیه گاز پروندهٔ خبری رایحه ماندگار تدبیر در آذربایجان‌غربی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت ملی گاز ایران آذربایجان غربی گاز رسانی شرکت ملی گاز ایران آذربایجان غربی گاز رسانی ارومیه گاز اخبار کنکور شرکت گاز آذربایجان غربی آذربایجان غربی آذربایجان غربی افزایش یافته پایان سال ۱۳۹۱ گاز طبیعی واحد تولیدی مصارف عمده سال گذشته هشت سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۳۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت

بابک بوالحسنی سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: تمام خدمات سرپایی و بستری زوج‌های نابارور در دولت سیزدهم تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته که این امر اتفاق بزرگی است.

وی بیان کرد: آزمایش ژنتیک و خدمات درمانی زوج‌های نابارور در دولت سیزدهم به ارایه ۵۷ خدمت آزمایشگاهی، ۵۶ قلم داروی تخصصی و ۲۰ عمل جراحی ناباروری با پوشش ۹۰ درصد در بخش دولتی رسیده است.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: محدودیت‌هایی پیش از این برای مراجعه به آزمایشگاه‌ها برای زوج‌های نابارور بود که این محدودیت‌ها نیز برداشته شده است.

بوالحسنی اظهار کرد: بحث غربالگری و آزمایشات این بخش نیز در تعهد درآمده و کسانیکه که ناباروی آنها مشخص شد، می‌توانند این آزمایشات را انجام دهند.

وی یادآور شد: سه میلیارد و ۳۶۱ میلیون ریال در سال ۱۴۰۰ و ۱۵ میلیارد و ۸۶۰ میلیون ریال در ۱۰ ماه سال گذشته برای انجام آزمایشات مختلف این بیمه شدگان هزینه شده است.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی اضافه کرد: اجرای طرح دارویار و افزایش پوشش تعهدات بیمه اقلام دارویی از دیگر توفیقات دولت سیزدهم است که از تیرماه سال ۱۴۰۱ کلید خورد و هدف آن بود تا یارانه دارو به صورت مستقیم به بیمه‌شدگان پرداخت شود و این یارانه به شرکت‌های دارویی و وارد کننده پرداخت نشود.

بوالحسنی عنوان کرد: این طرح دولت نقش موثری در مبارزه با قاچاق دارو دارد و باعث می‌شود تا پرداختی از جیب بیمه‌شدگان کاهش یابد.

وی گفت: ۶۱۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ و یک‌هزار و ۱۰۷ میلیارد ریال در ۹ ماه سال گذشته در راستای اجرای این طرح در استان مرکزی پرداخت شد.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی افزود: بیمه شده با اجرای این طرح هزینه کمتری برای فرانشیز پرداخت می‌کند و بیمه سلامت هم سهم خود را به داروخانه‌ها و مراکز دولتی پرداخت می‌کند.

بوالحسنی تاکید کرد: پوشش بیمه مادران باردار، شیرده و فرزندان تا سن هفت سال از دیگر طرح‌های خوب و در جریان است که مادران باردار فاقد بیمه تا پایان شیردهی و فرزندان آنها تا سن هفت سالگی به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

وی گفت: بر اساس ماده ۶ قانون حمایت از معلولان در آبان‌ماه سال ۹۹، تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان بهزیستی و بیمه سلامت به منظور بهره‌مندی افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی منعقد شد که بر اساس آن ۹ کد خدمتی در حوزه کار درمانی، گفتار درمانی، بینایی سنجی و شنوایی شناسی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفت.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: کد‌های خدمتی این طرح در دولت سیزدهم و در سال ۱۴۰۱ به ۵۹ کد رسید و در این سال، ۷۹ میلیارد ریال و در سال گذشته چهار هزار میلیارد و ۵۶۱ میلیون ریال هزینه شد.

بوالحسنی عنوان کرد: ۱۰۰ درصد تعرفه توانبخشی بیماران اوتیسم در بخش دولتی و ۸۰ درصد تعرفه در بخش خصوصی توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • وقوع سیل در انگشتجان تسوج
  • خط حزب‌الله ۴۴۲ | شعله‌ای در دل تاریکی
  • پربازدید‌های خبرگزاری صدا وسیمای آذربایجان غربی در ۲۴ ساعت گذشته
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • وجود ۲۰۳ هزار و ۴۲۴ علمک گاز در چهارمحال و بختیاری
  • بررسی روند عملیات اجرایی آبرسانی به ۲ روستای بوکان
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • پربازدیدهای خبرگزاری صدا وسیمای آذربایجان غربی
  • نشست هیات مدیره شرکت گاز آذربایجان‌غربی