Web Analytics Made Easy - Statcounter

این امر به اندازه‌ای اهمیت دارد که اگر در مورد آن غفلتی صورت گیرد، ممکن است با بروز انفجاری عظیم خسارت‌های هنگفتی برای پالایشگاه‌ها یا صنایع دیگر ایجاد شود.

تجهیزی که برای حفظ ایمنی و جلوگیری از این فاجعه مورد استفاده قرار می‌گیرد، «شعله‌بین» (Flame Detector) صنعتی نام دارد و شرکت دانش‌بنیان «سپنتا الکترونیک طبرستان» از بزرگ‌ترین و خوشنام‌ترین تولیدکنندگان این تجهیز در کشور محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن گلشنی، رئیس هیأت‌مدیره و همچنین مدیر بازاریابی شرکت «سپنتا الکترونیک طبرستان» است. او در خصوص حوزه فعالیت این شرکت به جام‌جم می‌گوید: «مجموعه سپنتا الکترونیک در سال 93 تأسیس شده و فعالیت آن در زمینه طراحی و ساخت بُردهای الکترونیکی است. در همین راستا، محصول اصلی ما «شعله‌بین» صنعتی است که محصولی شناخته شده در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی به‌شمار می‌رود. این محصول علاوه‌بر پالایشگاه‌ها و نیروگاه‌ها، در صنایع متنوعی مانند فولاد، آلومینیوم، سیمان و... نیز کاربرد دارد.»

به گفته مدیر بازاریابی مجموعه سپنتا الکترونیک، کشورهای آمریکا، آلمان، فرانسه و انگلستان صاحبان فناوری طراحی و ساخت شعله‌بین محسوب می‌شوند و تولیدکنندگانی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، عمدتا مربوط به این کشورها هستند. مجموعه سپنتا الکترونیک نیز به‌منظور پوشش‌دادن و رفع نیاز شرکت‌های داخلی به محصول شعله‌بین وارد این عرصه شده و در سال 95 این محصول را به تولید انبوه رسانده و آن را تجاری‌سازی کرده است؛ همچنین این شرکت موفق شده است در سال 96 گواهی دانش‌بنیان را از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری دریافت کند.

با «شُعله‌بین» آشنا شوید

رئیس هیأت‌مدیره شرکت «سپنتا الکترونیک طبرستان» در خصوص نحوه کار شعله‌بین و کاربرد آنها می‌گوید: «شعله‌ بین‌ها نوعی تجهیز ایمنی و حفاظتی هستند که روی توربین‌ها یا بویلرها نصب شده و با تشخیص تشکیل شعله، از تجمع گاز و وقوع انفجار عظیم در تأسیسات پالایشگاهی و نیروگاهی جلوگیری می‌کنند. در واقع در تأسیسات پالایشگاهی و برخی از صنایع دیگر، مشعل‌های بسیار بزرگی وجود دارد که با سوخت‌هایی از قبیل گاز، گازوئیل یا مازوت کار می‌کنند؛ اگر حالتی پیش بیاید که سوخت در مشعل جاری گردد ولی شعله‌ای تشکیل نشود، با توجه به فشار بالایی که سوخت در توربین‌ها و بویلرها دارد، تجمع سوخت می‌تواند بسیار خطرناک باشد و فقط با یک جرقه کوچک، انفجار عظیمی رخ دهد.»

گلشنی در ادامه می‌افزاید: «کاربرد شعله‌بین تشخیص سریع تشکیل‌شدن یا نشدن شعله در مشعل است. زمانی که شیر سوخت باز می‌شود، اگر شعله تشکیل شود شعله‌بین اجازه می‌دهد شیر سوخت باز بماند، اما اگر به هر دلیلی شعله‌ای شکل نگیرد، شعله‌ بین با سرعتی بسیار زیاد و در کسری از ثانیه شیر سوخت را می‌بندد تا از تجمع سوخت جلوگیری شود.»

طبق گفته‌های این فناور داخلی، اساس کار شعله‌بین‌ها برپایه تشخیص طیف‌های نوری مختلف قرار دارد. زمانی که شعله‌ای تشکیل می‌گردد، طیف نوری خاصی از آن ساطع می‌شود که شعله‌بین با تشخیص آن طیف نوری می‌تواند شکل‌گرفتن شعله را تشخیص دهد.

شعله‌ بین «سپنتا الکترونیک» جایگزین برندهای مطرح خارجی

رئیس هیأت‌مدیره شرکت سپنتا الکترونیک در رابطه با جایگزین‌شدن شعله‌بین این شرکت به‌جای محصولات معروف‌ترین برندهای خارجی، می‌گوید: «ما تاکنون توانسته‌ایم محصولمان را در صنایع مختلفی به‌کار ببریم و آن را جایگزین شعله‌بین‌های خارجی کنیم؛ برای مثال برند فرانسوی «پیلارد» (Pilard) در نیروگاه‌ها و صنایع نفت و گاز، سه برند معروف و سطح بالای آلمانی با نام‌های «بی‌آی‌اف» (BIF)، «دوراگ» (Durag) و «لَمتِک» (Lamtek)، برندهای پیشروی «فایرآی» (Fireye)، «هانی‌وِل» (Honeywell) و «اِی‌بی‌بی» (ABB) ساخت ایالات متحده در صنایع نفت و گاز و صنعت آلومینیوم، برند انگلیسی «هَم‌وُرثی» (Hamworthy) در پالایشگاه‌های نفت و گاز، از عمده‌ترین برندهای جهانی هستند که ما موفق شده‌ایم شعله‌بین ساخت خودمان را جایگزین آنها کنیم.»

چشم‌اندازهای داخلی و خارجی

بر اساس آنچه رئیس هیأت‌مدیره سپنتا الکترونیک می‌گوید، در اختیار گرفتن سهم بیشتری از بازار داخلی از اصلی‌ترین هدف‌های این شرکت در حوزه بازار داخل کشور است. مدیران مجموعه سپنتا الکترونیک در تلاشند تا از مسیر تبلیغات گسترده و شرکت در نمایشگاه‌های تخصصی که در تهران و عسلویه برگزار می‌شود، برتری‌های محصول خود را بیشتر و بهتر معرفی کنند.

گلشنی در رابطه با نقش صادرات در برنامه‌های آینده این شرکت می‌گوید: «متأسفانه در دو سال اخیر، همه‌گیری کرونا تبدیل به سدی بزرگ برای فعالیت‌های برون‌مرزی شرکت‌ها و صنایع مختلف شده است؛ اما پیش از همه‌گیری این بیماری، ما برنامه‌های خود را برای حضور در بازار کشورهای حوزه خلیج‌فارس و همچنین کشورهای مشتق شده از شوروی سابق و اروپای شرقی آغاز کرده بودیم. برای مثال مذاکرات خوبی با عمان برای فروش محصولات‌مان در آن کشور انجام داده‌ایم.»

وی می‌افزاید: «از طرف دیگر مذاکرات و نامه‌نگاری‌های ما با شرکت «آنسالدو» (Ansaldo) که یک شرکت ایتالیایی بسیار معتبر و معروف در صنعت توربین‌سازی است، در سطح پیشرفته‌ای قرار داشت. شرکت آنسالدو پروژه‌های بسیار زیادی در ایران انجام داده است و قرار بود با امضای تفاهم‌نامه‌ای بین طرفین، به‌عنوان شریک تجاری این شرکت معرفی شویم و در پروژه‌های آنها بخش مربوط به مشعل‌ها و تجهیزات شعله‌بین را در اختیار بگیریم؛ اما به‌دلیل شرایط ناشی از تحریم‌های ناجوانمردانه‌ای که از سمت کشورهای غربی علیه کشورمان در جریان است، متأسفانه فعالیت این شرکت در ایران نیز به‌طور کامل متوقف شده است.»

رئیس هیأت‌مدیره سپنتا الکترونیک در پایان ضمن اشاره به حمایت‌نکردن مسئولان از کسب‌وکارهای ایرانی فعال در حوزه نفت و گاز، خاطرنشان می‌کند: «حتی با وجود اینکه کیفیت محصولات ما را همه کارشناسان حوزه نفت و گاز تأیید کرده‌اند و توانسته‌ایم با بزرگ‌ترین شرکت‌های اروپایی و آمریکایی رقابت کنیم، متأسفانه تمایلی به همکاری با شرکت‌های داخلی یا خرید محصولات از این شرکت‌ها دیده نمی‌شود. این در صورتی است که حتی با وضعیت ناشی از تحریم‌ها نیز هنوز خرید محصولات مرتبط با صنایع نفت وگاز از خارج از کشور راحت‌تر انجام می‌شود. از سوی دیگر خودتحریمی نیز به‌اندازه تحریم‌های خارجی موجب ایجاد مشکلات بزرگی برای تولیدکنندگان داخلی شده است که امیدواریم تغییری در نوع نگاه و عملکرد مسئولان ایجاد شود و حمایت بیشتری از کسب‌وکارهای داخلی صورت گیرد.»

مزایای رقابتی شعله‌ بین‌ های «سپنتا الکترونیک»

عضو ارشد مدیریتی شرکت سپنتا الکترونیک، درباره ویژگی‌ها و مزایایی که موجب برتری محصول شعله‌بین این مجموعه نسبت به محصولات مشابه دیگر سازندگان داخلی شده‌اند می‌گوید: «اصلی‌ترین عاملی که ما را نسبت همکارانمان پیش‌انداخته، دانش‌فنی بالاتر است. ما در طول سال‌های فعالیت‌مان توانسته‌ایم محصولمان را جایگزین برندهای پیشرفته و معتبری کنیم که در صنایع متنوعی مشغول کار بوده‌اند.»



گلشنی درباره مزیت بعدی می‌گوید: «یکی دیگر از مزایای سپنتا الکترونیک که کمک می‌کند در رقابت با سایر تولیدکنندگان این حوزه جلوتر باشد، خصوصی‌بودن این مجموعه است که باعث می‌شود بتوانیم از دیگران چابک‌تر باشیم. به همین دلیل است که قیمت محصول ما بسیار رقابتی است و از سوی دیگر امکان پاسخ‌دهی به نیازهای متنوع مشتریانمان را نیز داریم.»

راه‌های ارتباط با شرکت «سپنتا الکترونیک طبرستان»

وبسایت: set-control.com
ایمیل:info@set-control.com
تلفن همراه: 09125044973
تلفن: 01132394723
آدرس: مازندران، بابل، چهارراه گلشن اشرفی 10، پلاک6، شرکت «سپنتا الکترونیک طبرستان»

فراز سهیلی‌ آزاد - نشان ایرانی 2 / روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: نشان ایرانی 2 شعله بین پالایشگاه ها هیأت مدیره نفت و گاز شعله بین شرکت ها بین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۲۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: تمام مراحل و اقدامات جهت کاهش آلایندگی نیروگاه برق حرارتی شازند اراک در قالب ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و از طریق یک کارگزار تخصصی با مدیریت ستاد و کمیته فنی ذیل آن راهبری خواهد شد تا نهایتا به یک الگو و مدل قابل تسری به دیگر نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ کشور برسیم.

به گزارش ایسنا، سید مهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست طی سخنانی در نخستین نشست هماهنگی در راستای پیگیری فراخوان کاهش آلایندگی نیروگاه برق حرارتی شازند اراک، اظهار کرد: هدف از این نشست هماهنگی، تشکیل کارگروهی از خبرگان برای رسیدن به راه حل‌هایی جهت کاهش آلودگی نیروگاه شازند است. در این راستا، می‌کوشیم تا این موضوع را در سه بخش اصلاح سوخت نیروگاهی و سولفورزدایی مازوت، اصلاح فرآیندهای داخل نیروگاه و ارتقای راندمان و بهره‌وری و نهایتا حذف آلاینده‌های خروجی و اصلاح فضای سبز پیرامونی پیگیری کنیم.

وی ادامه داد: تمام مراحل و اقدامات جهت کاهش آلایندگی این نیروگاه در قالب ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و از طریق یک کارگزار تخصصی با مدیریت ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان آب، اقلیم و محیط زیست و کمیته فنی ذیل آن راهبری خواهد شد تا نهایتا به یک الگو و مدل قابل تسری به دیگر نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ کشور برسیم.

وی ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فعال در حوزه مسائل زیست محیطی را برای پیشبرد ایده کاهش آلایندگی نیروگاه شازند، ضروری دانست و دراین راستا به فراخوانی که به تازگی از سوی ستاد منتشر شده، اشاره کرد و گفت: در این فراخوان ما به دنبال ایجاد کارگزار تخصصی برای تشکیل این کنسرسیوم هستیم و تا به امروز هفت شرکت دانش‌بنیان اعلام آمادگی کرده‌اند.

نوربخش همچنین به ابزارهای حمایتی معاونت اشاره کرد و اعطای اعتبار مالیاتی، ابزارهای تنظیم‌گری و وضع قوانین و مقررات و تسهیلگری جهت اجماع سازی شرکت‌های دانش‌بنیان را از جمله این ابزارها برشمرد.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری،  وی در  پایان خاطرنشان کرد: اقدام بعدی در راستای پیگیری موضوع، تشکیل کمیته فنی و بررسی پیشنهادهای دریافتی خواهد بود. پس از انتخاب کارگزار تخصصی، تدقیق فهرست خدمات و انتظارات و تدوین نقشه راه با راهبری کمیته فنی، انجام خواهد شد که انتظار می‌رود بتوانیم تا پایان سال، بخش‌هایی از این اقدام مثبت را به مرحله اجرا درآوریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۱۴ حافظ در آزمون ارزیابی و اعطای مدرک آذربایجان‌غربی شرکت کردند
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • حضور ۱۵۴ حافظ قرآن کریم بوشهری در کسب مدرک تخصصی
  • ۱۱۴ حافظ در آزمون ارزیابی و اعطای مدرک آذربایجان غربی شرکت کردند
  • شرکت ۴۳۰ حافظ یزدی در آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی
  • رقابت ۱۶۳ لرستانی در نوزدهمین آزمون تخصصی قرآن
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق
  • نیروگاه خورشیدی ویژه شرکت سیمان دشتستان احداث می‌شود
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد