Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزهای سرد زمستانی جای خالی شعله‌های گاز در منازل مردم آسارا احساس می‌شود و ۷ ماه در سال را با بدترین شرایط می‌گذرانند و همچنان چشم امیدشان به گازرسانی خشک شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، این روزها سوز سرما بر مناطق روستایی آسارا حاکم است، و بیشتر ساکنان این بخش گازرسانی را مقوله ای واجب برای رفاه حال مردم می دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزهای سرد زمستانی جای خالی شعله های گاز در منازل مردم احساس می شود، ۷ ماه در سال را با بدترین شرایط می گذرانند و همچنان چشم امیدشان خشک شده است. و اما کلنگ گازرسانی به ۳۵ روستای بالای سد امیرکبیر و آسارا اردیبهشت ۹۸ به زمین زده شد و ساکنان مناطق روستایی اظهار امیدواری کرده بوند که در حد حرف نباشد. طرحی که قرار بود ۵۰۰ روزه از طالقان به گچسر با اعتبار ۴۶ میلیارد تومان اجرا شود اما مردمی که زمستان خود را بدترین شرایط می گذارند اقدامی ندیده اند. حالا پس از گذشت ۲ سال این طرح با پیشرفت چندانی همراه نبوده است و سرپرست شرکت گاز استان البرز هم به این مسئله در گفتگو با خبرنگار تیتریک، اشاره می کند. غفاریان می گوید؛ کار را با ۲۰ پیمانکار شروع کرده و حداکثر طی ۲ سال آینده جشن سبزی استان البرز را در بخش گاز برگزار می کنیم تا با رضایت مردم همراه شود. و اما کلنگ گازرسانی به ۱۷ روستای آدران سال ۹۹ به زمین خورد که البته با پیشرفت خوبی هم همراه بود اما این روزها این طرح هم با تعطیلی مواجه شده است. غفاریان ادامه می دهد؛ با نوسانات نرخ ارز پیمانکاران امکان ادامه فعالیت نداشتند، مجددا در حال پیمان سپاری هستیم و ۱۶ روستای پائین دست سد امیرکبیر تابستان ۱۴۰۱ گازدار می شوند. پیش از این گازرسانی به روستای کندر هم سال ۹۷ با اعتبار ۹ میلیارد تومان اجرا شده و در حال حاضر شعله های گاز گرما بخش منازل این منطقه است. در خاتمه باید گفت؛ مردم ۵۱ روستای بخش و شهر آسارا با بیش از ۲۰ هزار نفر جمعیت منتظر تحقق وعده های مسئولین برای گازرسانی به این منطقه کوهستانی هستند.    انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۸۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • بایرن مونیخ در حال بررسی شرایط خولن لوپتگی!
  • باغ مشاهیر ابر پروژه‌ای برای تمام مردم شهر است
  • وقتی دابو کاپیتان پرسپولیس را بازی داد (عکس)
  • آقای همایون شجریان، تو را به خدا بیایید و بگویید ما اشتباه کردیم!
  • وجود ۲۰۳ هزار و ۴۲۴ علمک گاز در چهارمحال و بختیاری
  • هشدار به پیمانکاران پسماند پایتخت درمورد بکارگیری کارگران زیر ۱۸ سال
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان